• Hello sunshine, we're here for you!
  • Bestel voor 8 december, ontvang vóór kerst
  • Handgemaakte epoxy sieraden
  • Hello sunshine, we're here for you!
  • Bestel voor 8 december, ontvang vóór kerst
  • Handgemaakte epoxy sieraden

"Het is mijn missie om jou te laten stralen"

Mijn naam is Linda Aalderink en het is mijn missie om jou te laten stralen. Ik zorg er persoonlijk voor dat alles wat jij bestelt met de juiste zorg en liefde behandeld wordt, zodat jij zorgeloos kunt genieten.

Ik hou ervan om te ondernemen. Als jong meisje, ik was denk ik een jaar of zes, bedacht ik al allerlei bedrijfjes. Ooit maakte ik zelfs mijn eigen buurtkrant en bracht deze rond. Stilzitten is niet mijn ding.

Je zou mij zeker in de categorie "paardenmeisje" kunnen plaatsen. Paardrijden is niet alleen mijn sport, de paarden zijn mijn beste vrienden. Ik rij al paard sinds mijn zesde en sindsdien zijn deze prachtige dieren niet meer weg te denken uit mijn leven. Als je een kijkje neemt op mijn Instagram pagina @cavallinda zul je dan ook vooral paarden voorbij zien komen. Ik heb een verzorgpony genaamd Marjo, zij is al wat ouder en is niet bang om haar eigen mening aan je op te dringen. Het is een gouden pony, met veel humor, liefde en vertrouwen.

"Ik hou ervan om creatief te zijn en out-of-the-box te denken."

Als je me zou vragen wanneer ik voor het eerst een camera in mijn handen had, zou ik het niet weten. Fotografie is iets wat ik altijd al fantastisch vind. Dierbare momenten vastleggen, droombeelden creëren en kunnen laten zien hoe ik naar de wereld kijk, dat is zó magisch!

Ik hou ervan om creatief te zijn en out-of-the-box te denken. Doordat ik autisme heb kijk ik anders naar sommige dingen, wat voor nieuwe inzichten kan zorgen.

Over autisme gesproken: ik vind het belangrijk dat we over dat soort onderwerpen openlijk kunnen praten. Ik doe er alles aan om zoveel mogelijk mensen te laten zien dat het oké is om anders te zijn (want iedereen is anders). En door bijvoorbeeld eerlijk te zijn over de dingen die tegenzitten, hoop ik dat mentale gezondheid bespreekbaarder wordt. Ik vind het belangrijk dat iedereen erbij mag horen, ongeacht wie je bent. Iedereen is anders en ik geloof dat dat juist bijzonder is! Daarom wil ik me met Cavallinda hiervoor inzetten.

"Nét dat kleine beetje extra aandacht maakt het verschil"

Ik ben van mening dat details belangrijk zijn. Nét dat kleine beetje extra aandacht maakt het verschil. Daarom heb ik binnen Cavallinda niet alleen aandacht voor de producten die we verkopen, maar ook voor jou. Ik ben er voor mijn klanten!

Onze werkwijze

Alle hangers maken we zelf van epoxy. Dit proces komt heel precies en het vraagt veel kennis, aandacht en geduld om tot een perfect resultaat te komen. Omdat we ook de kleuren zelf mengen en toevoegen, is de hanger altijd uniek.

Werken met epoxy is ingewikkeld en aanraking met de vloeibare stof kan gevaarlijk zijn. Daarom letten we tijdens het proces goed op de veiligheid! Iedereen die bij het maken van de sieraden betrokken is draagt handschoenen en een veiligheidsbril. Ook werken we altijd met kleding die zoveel mogelijk de huid bedekt, dus geen korte broeken en T-shirts (ook niet als het 30 graden is, helaas). Tijdens het proces zorgen we ervoor dat de damp van de epoxy snel weg kan, hiervoor gebruiken we een luchtafvoersysteem en zetten we altijd de deur naar buiten open. Hiermee worden de eventueel aanwezige chemische dampen afgevoerd, terwijl er ook schone lucht binnen komt.

Voor we met de hangers aan de slag kunnen, moet de epoxy goed gemengd worden. Omdat dit bepaalt of de uiteindelijke kwaliteit goed is, besteden we hier veel tijd aan. Vervolgens is het tijd om de epoxy in hun malletjes te spuiten! We gebruiken hiervoor een pipet, zodat we zoveel mogelijk controle hebben over de details.

Daarna is het tijd om de epoxy te laten drogen. Hoelang dit duurt hangt af van de temperatuur, maar om er zeker van te zijn dat de epoxy helemaal hard is laten we het standaard minimaal 36 uur met rust. Vanaf het moment dat de epoxy helemaal is uitgehard is het niet meer gevaarlijk! De hangers zijn na deze stap bijna klaar.

We zorgen ervoor dat alle details kloppen voordat het sieraad naar jou verstuurd wordt. Daarom halen we alle scherpe randjes van de hanger, zodat het 100% veilig is om 'm te dragen! Ook polijsten we alle hangers, zodat de afwerking écht compleet is.

Last but not least is het tijd om de hanger aan het sieraad te maken. We maken de kettingen niet zelf, maar zorgen er wel voor dat ze van goede kwaliteit zijn. Zo weten we zeker dat jouw sieraad écht goed is, zodat jij ermee kan stralen!